VIP OG ERHVERVSKØRSEL

Harbirk varetager alle former for VIP og erhvervskørsel og servicerer danske og internationale virksomheder og offentlige organisationer, som benytter sig af fordelene ved gruppetransport med minibus og bus. 


Harbirk hjælper med at tilrettelægge dit kørselsprogram med vores specialiserede kørselsledere. Vores kørselsledere er vant til at koordinere gruppetransport i stor skala, bl.a. ved messer og internationale konferencer.


Kontakt Harbirk's kørselskontor for en gennemgang af dine kørselsbehov og få rådgivning om fordelene ved henholdsvis transport med minibus og bus.

ÆLDRE- OG HANDICAPKØRSEL

Harbirk er specialiseret i ældre- og handicapkørsel for kommuner og institutioner og for private med vores liftbusser.


Ældre og handicappede har behov for en pålidelig løsning, når det gælder persontransport. Og her er løsningen Harbirk's ældre- og handicapkørsel, som altid er af allerhøjeste kvalitet. 


Liftbusserne er special byggede minibusser til handicapkørsel, hvor der transporteres flere kørestolsbrugere og hjælpere i en gruppe.


Vores chauffører står parat til at give en hjælpende hånd bl.a. med indstigning og udstigning af minibussen, og når de ældre og handicappede passagerer ellers har behov for det.

TURIST CHARTER OG TRANSFER

Harbirk har mange års erfaring med minibus turist-kørsel og transfers over hele Danmark - og i Sverige og Tyskland.


Vi tilbyder alle former for turistkørsel herunder sigthseeing, transfers, en -eller flerdagsture samt skovture for grupper. Og kan stå for vejledning og planlægning af program for turen herunder booking af færger, restauranter, museumsbesøg og guider m.m.


Vi kan levere alle typer af minibusser og busser til at imødekomme dine specifikke behov. Vores busser er velegnet til grupper af alle størrelser. 

40

Medarbejdere

35+

Busflåde

250.000+

passagerer om året

35.000+

KM kørt om året

Medlem af:

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Harbirk's Bustrafik ApS, Laurentsvej 18-20, DK-2880 Bagsværd, 

CVR nr.: 87313212, info@harbirk.dk , +45 4444 3266